gallery/info

Actueel

Op deze pagina treft u actuele informatie en acties aan.

Corona video presentatie(s)

 

Nederland wordt geconfronteerd met diverse Corona maatregelen, die vanuit de Overheid worden bepaald. De zogenaamde nieuwe samenleving betekent volgens de Overheid, dat 1,5 meter afstand houden van elkaar gefundeerd is. Het RVIM houdt deze bewering krampachtig in stand. Deze maatregel wordt ondanks de versoepelingen, (welke tussentijds gecommuniceerd worden) consequent gehanteerd. Economisch zijn de gevolgen van de Corona maatregelen desastreus. Diverse ondernemers zien hun onderneming bergafwaarts gaan, met sluiting tot gevolg. Diverse geledingen hebben reeds bij het kabinet aangedrongen, om de Corona maatregelen, waaronder 1,5 meter buiten af te schaffen, omdat uit wetenschappelijk onderzoek vast is komen te staan, dat het Corona virus vergelijkbaar is met een gewone griep. De besmetting die mensen buiten op zouden lopen is te verwaarlozen.

 

De diverse video presentaties hebben wij in onze video's samengevat en voorzien van bijpassende teksten. Hierbij is gebruik gemaakt van diverse bronnen, waaronder Café Weltschmerz, G10, Jensen.nl, Maurice de Hond, NPO, RVIM etc. De bronnen zijn in de video's verdisconteerd. Ons productieteam vond het van belang, dat vanuit ons bedrijf aandacht werd besteed aan de Corona communicatie. Op grond daarvan werden de video's geproduceerd en gepubliceerd. Doelstelling: De kijker te informeren zonder daarover een waardeoordeel te vergen.

 

Inmiddels is besloten, om de video's te verwijderen van onze media pagina's. Reden daartoe is dat wij van Consultned een transparant netwerk zijn en dat willen blijven uitstralen.

 

Een ieder die geïnteresseerd is in het Coronavirus kan zich via Internet zelf goed laten informeren en de juiste conclusies trekken aan de hand van onderzoeken door professoren, virologen en andere professionele deskundigen. 

 

gallery/1,5 mtr

Corona Training (coaching)

 

Over het Corona virus wordt veel gecommuniceerd. Zo ook over de maatregelen en regels die vanuit de Overheid worden op gelegd. Los van de vraag of alle regels en besluiten conform de grondwet zijn genomen, hebben wij gemeend om in te gaan op de 1,5 meter regel. En vervolgens een training samengesteld voor ondernemers, overheid en particulieren. Doelstelling is groepen en individuen om te leren gaan met de 1,5 meter regel en bovendien van essentiële informatie te voorzien.

 

Via naast gelegen afbeelding wordt de trainingspagina bereikt van Consultned.com. Dat is de website van onze divisie trainingen, coachingen en mediation. Voor ondernemers en overheid kan tevens een quick scan uitgevoerd worden betreffende de financiële en competitieve status van het bedrijf.